Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest puszysty i rozpływa się w ustach.
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 165
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1326
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 165
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1326
Składniki
Przygotuj formę o śr. 24-26 cm. Wszystkie składniki na spód należy zagnieść ze sobą. Wyłożyć po dnie formy wyłożonej papierem do pieczenia. Nakłuć widelcem i piec 20 minut w 150* Ser zmiksować z cukrem i żółtkami, dodać mus, mąkę i skrobię. Białka ubić na sztywno z dwoma łyżkami cukru. Pianę z białek dodać do masy serowej, mieszając tylko szpatułką. Masę wylać na upieczony spód. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180*. Następnie zmniejszyć grzanie do 150* i piec godzinę opcja dół lub do suchego patyczka. Smacznego.