Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na kakaowym spodzie z kruszonką ze śliwkami. Sernik wyszedł bardzo pyszny, polecam.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 87
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 874
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 359
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 87
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 874
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 359
Składniki
ciasto-Zmiksować masło z cukrem i jajkami. Przesiać mąki z kakao i proszkiem do pieczenia. Zmiksować na niższych obrotach.Rozsmarować na blaszkę 30x40 z papierem do pieczenia.
masa- Zmiksować jajka z cukrem potem serem i śmietaną. Przesiać budynie i zmiksować. Wyłożyć na surowe ciasto.
Śliwki umyć, pokroić na części i rozłożyć na serze.
kruszonka-Zmiksować masło z cukrem i żółtkiem.Przesiać mąkę z proszkiem, wsypać migdały i zmiksować na grubsze kawałki.Rozsypać po śliwkach. Piec ok.1 godz.i 15 min. Przed końcem można przykryć papierem.Po przestygnięciu posypać cukrem pudrem. Kroić jak stężeje.