Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to deser, który sprawdzi się na przyjęciach i spotkaniach. Nie wymaga dużo czasu, a jest przy tym smaczny. Moim zdaniem ciasto snikers bez pieczenia to deser dla małych i dużych. Krem orzechowy wraz z bitą śmietaną stanowią doskonałe połączenie słodkiego i słonego.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 24
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 24
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Śmietanę ubijam na sztywno. Dodaje cukier puder i śmietanfix. Miksuję. Dodaje serek mascarpone. Miksuję. Dodaję krem orzechowy. Miksuję. Pierwszą warstwę herbatników układam w kwadratowej formie. Smaruję 1/3 kremu. Na kremie układam ponownie herbatniki. Na herbatnikach 1/3 kremu. Na kremie ponownie układam ostatnią warstwę herbatników. Na herbatnikach smaruję ostatnią warstwę kremu. Dekoruję orzeszkami ziemnymi. Chłodzę w lodówce przez dwie godziny.