Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że ciasta muszą być na świątecznym stole, chyba w każdym domu tak jest, ale ja dodatkowo proponuję na świąteczny podwieczorek takie jabłuszka. Najlepiej smakują takie bardzo gorące zaraz po upieczeni. Można nimi zaskoczyć gości. Zapewniam, że będą zachwyceniu. U mnie na pewno się pojawią na świątecznym stole. Tylko dwa składniki, pół godzinki i mamy pyszny, świąteczny deser. Przygotujcie.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Jabłka myjemy, osuszamy i wydrążamy środek.
Masą orzechową napełniamy jabłka.
Układamy je w formie do pieczenia i pieczemy około 20 minut do miękkości jabłek.
Gorące jabłka podajemy. Smacznego życzę. Moja rada: Użyłam gotowej masy orzechowej z puszki z kawałkami orzechów. ( nie masy typu kajmak )