Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 24
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 24
Składniki
Mąkę, jajka, margarynę, cukry i proszek do pieczenia posiekać razem a następnie zagnieść ciasto.
Połowę ciasta przygotowanego w 1 etapie wyłożyć na dno natłuszczonej i wysypanej mąką tortownicy o średnicy 22 cm.
Na ciasto wyłożyć jabłka.
Pozostałą część ciasta rwać na kawałki i układać na jabłkach. Wierzch posypać cukrem.
Piec 60 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.