Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szarlotka bez pieczenia"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 114
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14507
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 48
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 65
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 149
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 220
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 114
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14507
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 48
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 65
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 149
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 220
Składniki
Pestki słonecznika drobno zblenduj, dodaj rodzynki i miksuj, aż powstanie lepka „kruszonka”. Masę wyłóż na posmarowaną olejem blachę i ugnieć.
Jabłka zmiksuj na mus. Dodaj siemię lniane, cynamon i sok z cytryny (do smaku). Jeżeli masa jest za mało słodka, możesz dodać miód.
Warstwę musu jabłkowego wyłóż na kruszonce, wyrównaj i posyp cynamonem. Wierzch udekoruj ulubionymi bakaliami – np. migdałami, orzechami włoskimi albo nerkowca.Źródło: Takie jest życie