Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
1 SZKL MLEKA WYMIESZAĆ Z ŻÓŁTKAMI I MĄKĄ KRUPCZATKĄ
3 SZKL.MLEKA ZAGOTOWAĆ Z 1 SZKL. CUKRU I CUKREM WANILIOWYM ORAZ MARGARYNĄ , AŻ DO JEJ ROZPUSZCZENIA. ODSTAWIĆ Z OGNIA.
WLAĆ POMALUTKU MASE Z KRUPCZATKI, CIĄGLE MIESZAJĄC BY NIE POWSTAŁY GRUDKI.
HERBATNIKI ROZŁOŻYĆ NA BLASZCE NA TO WYŁOŻYĆ PRZESTUDZONĄ LEKKO MASĘ I NA TO ZNÓW HERBATNIKI. KONIEC