Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu tarta. Bardzo smakuje dzieciakom.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
Składniki na tartę wyrabiamy na gładkie ciasto i wkładamy na pół godziny do lodówki. Następnie wylepiamy ciastem okrągłą blaszkę lub naczynie żaroodporne i nakłuwamy widelcem. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok. 35-40 min. w temperaturze 180°. Lekko przestudzoną tartę smarujemy Nutellą i układamy owoce. Smacznego