Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Żółtka utrzyj z cukrem do białości. Dodaj serek i dokładnie wymieszaj. Białka ubij na sztywno i dodaj je do serka wymieszanego z żółtkami. Biszkopty nasącz delikatnie w rumie. Część biszkoptów wyłóż na dno naczynia, przykryj je jedną partią puszystego serka, następnie ułóż kolejną warstwę biszkoptów i powtórz wszystko do czasu, aż skończą Ci się składniki. Przed podaniem deser schłódź w lodówce przez 3 godziny. Przed podaniem obsyp wierzch tiramisu kakao.
Sugestie: Deser przechowuj w lodówce. Nie musisz nasączać biszkoptów w alkoholu, jeżeli nie chcesz.