Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 69
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
Miksujemy żółtka z cukrem pudrem. Ubijamy białka z cukrem. Do żółtek dodajemy serki mascarpone. Następnie do masy dodajemy ubite białka. Parzymy kawę i dodajemy do niej trochę alkoholu.
Wykładamy pierwszą warstwę biszkoptów, nasączamy kawą z alkoholem, nakładamy na to masę i posypujemy kakao. Na to idzie kolejna warstwa biszkoptów, nasączyć kawą z alko, nałożyć masę posypać kakao. Na koniec wkładamy na 3 godziny do lodówki. Jest pyszneeee!