Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostalam od zaprzyjaznionej Wloszki.Lekki i pyszny deser w bardzo krotkim czasie!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9371
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 506
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9371
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 506
Składniki
Oddzielic bialka,zoltka wymieszac mikserem z cukrem ,nastepnie dodac whisky oraz serki mascarpone.Czekolade zetrzec na tarce,polowe dodac do masy.Bialaka ubic na piane i delikatnie wymieszac z caloscia.
Na blaszce ulozyc biszkopty,nasaczyc wczesniej przygotowana kawa(nie za duzo)Wlac polowe masy i rownomiernie rozprowadzic.Nastepna warstwa biszkoptow,kawa,masa.Na koniec posypac kakaem i pozostala czekolada.