Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciut odmienna wersja popularnego i pysznego deserku.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Biszkopty moczymy przez ułamek sekundy w kawie i układamy na dnie i po bokach w 2 miseczkach
Serek mieszamy z cukrem waniliowym i kładziemy po jednej warstwie na biszkopty
Układamy kolejna warstwę kawowych biszkoptów, następnie polewamy je delikatnie syropem
Kładziemy kolejną warstwę serka, wygładzając jego powierzchnię
Posypujemy wierzch kakao
Odstawiamy na trochę, by wszystko się "przegryzło" - u mnie była to godzinka.