Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny kremowy deser,z posmakiem wanilii i soczystymi jeżynami.Uwielbiam takie delicje:)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Serek zmiksować z połową cukru i startą na drobnej tarce wanilią.
Białka ubić z pozostałym cukrem.Delikatnie wymieszać z serem i bitą śmietaną.
Jeżyny wypłukać,osączyć,usunąć szypułki.W pucharkach warstwami układać owoce i serowy krem.Wstawić na 30 minut do lodówki.Udekorować miętą lub melisą.