Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z kilku przepisów stworzyłam jeden swój własny.......polecam
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 25
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 209
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 194
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 25
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 209
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 194
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno. Dodać po jednym żółtku, mąkę, i proszek do pieczenia. Następnie dodać olej, wodę. Piec w temp.200 stopni C przez 1/2 godzinki. Na ostudzone ciasto wyłożyć masę makową i krem budyniowy. Krem : gotujemy dwa budynie w mniejszej ilości mleka ( 1 i 1/2 szklanki mleka) gdy ostygnie miksujemy z kostką masła i wykładamy krem na masę makową .na krem układamy maliny.
Na maliny nakładamy tężejącą galaretkę. Smacznego!