Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Torcik warzywny"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1657
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1657
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Składniki
Ziemniaki obierz, pokrój i usmaż na oleju. Marchewkę zetrzyj na tarce, resztę warzyw pokrój. Podsmaż je razem na oleju, przypraw. Ułóż na ziemniakach. Serek wymieszaj ze śmietaną i żółtym serem. Nakryj warzywa. Piecz ok. 35 min w temp. 180°C.
Porcje 8, 70 min, Cena 1,80 zł Kalorie 355 kcal
<strong>Jadwiga Kwiek z Faściszowej</strong>Źródło: Takie jest życie