Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki do przygotowania, przepyszny, najlepiej smakuje nastepnego dnia po zrobieniu
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Składniki
banany pokroic na plasterki, skropic sokiem z cytryny zeby nie sciemnialy. nastepnie rozgniesc je widelcem, a pozniej mikserem o uzyskania jednolitej masy
do musu bananowego wsypac 4 opakowania sniezki, wymieszac lyzka, i ponownie ubijac mikserem do uzyskania kremu.
herbatniki namoczyc w mleku, uklozyc 1 rzad herbatnikow na tacy (ja zrobilam 4x5) wylozyc 1/3 kremu, przykryc warstwa herbatnikow (ja otrzymalam 4 warstwy herbatnikow i 3 kremu)
pozostale 2 sniezki przygotowac wg przepisu na opakowaniu, wylozyc na ciasto, na wierzch zetrzec na tarce czekolade
smacznego :)