Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort czekoladowy"
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Składniki
Białka ubij, dodaj cukier, po jednym żółtku, mąkę, kakao, proszek do pieczenia. Piecz 40 minut. Masło utrzyj z cukrem, dodaj kremówkę z podgrzaną czekoladą.
Blaty polej ponczem. Każdy posmaruj kremem. i konfiturą. Udekoruj startą białą czekoladą i czekoladowymi motylkami. Tort schłodź.Źródło: Dobry Tydzień