Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanie i bardzo smaczne cistko, doskonale do kawki i nie tylko:))
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
margaryne,cukier,kakao,i wode wlozyz do garnka i zagotowac
kiedy masa sie zagotuje odlac od niej 1/2 szkl
reszte masy pozostawic do wystudzenia.gdy bedzie chlodne dodac 3 szkl maki krupczatki,3 lyz proszku do pieczenia.nastepnie dodac 6 zoltek a z bialek ubic piane.
gdy wymieszamy zoltka z ciastem dodac stopniowo piane.Gdy ciasto sie upiecze polac tym co odlalismy i gotowe:)