Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort gruszkowy"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 259
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 259
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Boki tortownicy wyłożyć biszkoptami. Jedną gruszkę zostawić do dekoracji, resztę umyć, obrać, wydrążyć i pokroić w kostkę.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem wymieszanym ze śmietanką w proszku i połączyć z rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladą, a następnie z pokrojonymi gruszkami.
Krem przełożyć do tortownicy, wyrównać powierzchnię i wstawić na minimum godzinę do lodówki. Po schłodzeniu udekorować pozostawioną gruszką i i żurawiną.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium