Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy tort bez pieczenia to coś dla każdego łasucha. Nawet dla takiego co z tortami mu nie po drodze.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1025
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1188
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12100
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1025
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1188
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12100
Składniki
Dno tortownicy o średnicy 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Ubić śmietanę z cukrem i mascarpone. Każdy biszkopt zanurzać w wodzie z sokiem i układać na dnie blaszki. Następnie rozsmarować porcję śmietany i rozłożyć na niej część jeżyn. Potem czynność powtórzyć aż do wyczerpania składników. Torcik wstawić do lodówki aby związał i przed podaniem udekorować listkami mięty.