Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 111
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 107
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 111
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 107
Składniki
Zaparz kawę, wystudź. Serek mascarpone wymieszaj z cukrem pudrem na najniższych obrotach. Śmietanę ubij na sztywno, wlej 3 łyżki kawy, delikatnie połącz z serkiem. Każdy blat biszkoptu nasącz likierem lub kawą.
Jeden blat ułóż na spodzie, posmaruj 1/3 kremu, przykryj drugim blatem, wyłóż 1/3 kremu, przykryj trzecim blatem, wierzch i boki posmaruj resztką kremu. Czekoladę rozpuść, wystudź, wylej na tort. Schładzaj 2 godziny.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień