Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 182
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 182
Składniki
Upiec biszkopt, przekroić na trzy części.
Śmietanę ubić, dodać puder i zelatynę.
Nasączyć pierwszy biszkopt sokiem z brzoswiń, posmarować dżemem i połową śmietany, przykryć drugim biszkoptem, nasączyć, nałożyć reszte śmietany i pokrojone brzoskwinie. Przykryć ostatnim biszkoptem, nasączyć i posmarować kremem budyniowym wierzch i boki tortu. Wierzch posypac zielonym kokosem a boki białym kokosem. Ja robiłam boisko sportowe więc pomalowałam linie i zrobiłam piłkę i bramki. Dziś konsnumowaliśmy i dzieciom o dziwo smakowało.