Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto orzechowe z lekkim kremem kawowym
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem . Dodajemy resztę składników delikatnie mieszając.Pieczemy 40 minut w 180 st.Po wystudzeniu przekrawamy na 2 części. Śmietanę ubijamy z cukrem i ś mietanfixem na sztywno.Dodajemy serek i kawę ,mieszamy na małych obrotach. Masą przekładamy ciasto orzechowe. Wierzch i boki cienko smarujemy masą maślaną,po czym dekorujemy masą cukrową.