Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu pyszny nie za słodki taki w sam raz
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Składniki
pieczemy 2 biszkopty studzimy przekrawamy na 3 lub 2 części jeden możemy biały drugi ciemny biszkopt upiec wg uznania
budyń gotujemy studzimy i ucieramy z masłem jeśli za mało słodki dosładzamy pudrem
do nasączenia tortu ok 3 szkl wody przegotowanej , 2 łyżeczki kwasku cytrynowego , 3 łyżki cukru. biszkopt nasączamy i nakładamy krem i tak do ostatniego biszkoptu, wierzch smarujemy delikatnie kremem i nakładamy na torta rozwałkowaną masę plastyczną dekorujemy wg własnego pomysłu.