Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort z białą czekoladą"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 25
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 107
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 440
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 25
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 107
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 440
Składniki
Utrzyj masło z cukrem, stopniowo dodaj jajka oraz pozostałe ciasta. Upiecz. Ostudź, przekrój na dwa krążki.
Czekoladę zetrzyj. Śmietanę ubij ze śmietanfiksem. Część odłóż, do reszty wsyp czekoladę. Posmaruj krążek ciasta, nakryj drugim, przyciśnij. Wierzch tortu udekoruj resztą śmietany, połóż kwiatuszki.
Porcje 12 Przygot. 80 min Cena 2,20 zł Kalorie 420Źródło: Bella Relaks