Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W SAM RAZ DO KAWY Z PRZYJACIÓŁMI :)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
1.Ubijamy białka na sztywną pianę. 2.Dodajemy cukier i żółtka. 3.Do gotowej masy przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia i delikatnie mieszamy. 4.Rozgrzewamy piekarnik na 170C i pieczemy biszkopt ok.30 minut (wymiary blaszki:(28x35cm)
1.Mleko gotujemy,dodajemy cukier i wlewamy budynie. 2.Następnie folią spożywczą przykrywamy budyń i odstawiamy do całkowitego ostygnięcia. 3.Przygotowane(miękkie) masło miksujemy do uzyskania puszystej masy i po łyżce dodajemy budyń,ciągle miksując.
1.Truskawki blendujemy. 2.Następnie galaretki rozpuszczamy w 3/4 litra gorącej wody i wlewamy do naszego musu truskawkowego. 3.Odstawiamy do lekkiego stężenia.
1.Na biszkopt dajemy nasz krem budyniowy 2.Następnie mus truskawkowy 3.Dodatkowo można dać na wierzch warstwę śmietanki 30% i oczywiście dowolnie dekorujemy polewą czekoladową SMACZNEGO! :)