Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto bardzo smaczne, proste i szybkie w wykonaniu. Maliny można zastąpić innymi owocami, świeżymi lub zamrożonymi.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 29
Składniki
wykonanie; Margarynę zmiksować z cukrami na puszystą masę. Dodawać stopniowo po jednym jajku. Gdy masa będzie wymieszana, dodawać po łyżce mąki, przesianej z proszkiem do pieczenia. Miksować do uzyskania puszystej masy. Kruszonkę wyrobić z podanych składników. Ma być sypka. Na ciasto wyłożyć maliny, posypać kruszonką. Piec w 170* od 50- 60 minut. Duża blacha