Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywne ciasteczka"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 186
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 186
Składniki
Z ciasta francuskiego wytnij koła szklanką, a z nich – mniejsze kawałki kieliszkiem. Powstałe oponki posmaruj roztrzepanym jajkiem i ułóż na blasze wyłożonej papierem.
Piecz ciastka 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 190°C.
Szparagi, pieczarki i szalotki pokrój i podsmaż na oleju. Dodaj 2 jajka, dopraw i wymieszaj.
Powstałą masą wypełnij ciasteczka. Posyp serem.
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>
40 min
Stopień trudności: łatwe
Kalorie: 180Źródło: Super TV