Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki Winiec z ciasta francuskiego szybko przygotujesz. Polecam
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Rozwinąć arkusz ciasta francuskiego na połowę rozsmarować czekolada i przykryć drugą połową, wykrawać foremka gwiazdki, wyłożyć na papier do pieczenia, gwiazdki układać w taki sposób żeby stykały się że sobą aby podczas pieczenia się skleiły posmarować roztrzepanym żółtkiem, pieczemy w temp. 180 stopni C. 15-20 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego