Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne z kruszonką , idealne na podwieczorek do herbatki. Ciasto proste do wykonania i ze składników które zwykle mamy w domu , można użyć dowolnych owoców ale o tej porze najlepiej smakuje z rabarbarem
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę i wstaw do lodówki .
Rabarbar opłukaj jeśli jest młody nie obieraj , pokrój w paski , posyp cukrem i cynamonem , wymieszaj i odstaw.
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym , dodaj rozpuszczone przestudzone masło i maślankę , dodaj przesianą mąkę z proszkiem , wymieszaj dokładnie szpatułką .
Keksówkę o wymiarach 15x35 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto Posyp pokrojonym rabarbarem i kruszonką. Piecz około 40 minut w temperaturze 180 st.
Do ciasta możesz użyć dowolnych owoców sezonowych .