Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Niesamowicie smaczne Tanie
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1758
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 43
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1593
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1758
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 43
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1593
Składniki
Cukier ubijamy z jajkami. Dodajemy maślankę i olej. Mieszamy Mąkę z proszkiem i cukier waniliowy wsypujemy do masy. Mieszamy. Owoce myjemy, osączamy. Ciasto wylewamy na blachę. Przez sitko posypujemy bułką tartą. Układamy owoce. Pieczemy ok. 45 minut w 180.