Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie i orzeźwiające ciasto w sam raz na wiosenne ciepłe dni.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 92
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13828
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 39
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 17
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 68
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 185
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 92
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13828
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 39
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 17
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 68
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 185
Składniki
Biszkopt: Ubijamy na sztywno pianę z 6 białek, stopniowo dodajemy żółtka cukier i mąkę z proszkiem do pieczenia. Wlewamy na blaszkę. Wstawiamy do piekarnika na około 20 min. w temperaturze 160-180 stopni.
Gotujemy trzy budynie na kompocie.
Ubijamy 4 białka na sztywno dodajemy szklankę cukru i kokos.
Wlewamy budyń i kokos na upieczony biszkopt.(tworząc dwie warstwy) Podpiekamy przez 15 min. Smacznego:)