Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne ciasto włoskie 12 łyżek , miękkie i wilgotne pachnące cytryną posypane cukrem pudrem.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę dodaj olej, mleko, sok wyciśnięty z 1 cytryny oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Keksówkę o wymiarach 15 x 30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.