Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto jest najwspanialsze na świecie!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 158
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 170
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 158
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 170
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Drożdże,szklankę mleka i odrobinę mąki połącz.Z 1/4 kostki margaryny,łyżki mąki i łyżeczki cukru zrób kruszonkę,schłódź.Resztę mąki i mleka,wyrośnięte drożdże,jajka,cukier i szczyptę soli połącz.Wlej resztę stopionej margaryny,wyrób.Odstaw,aż ciasto podwoi objętość.
Ciasto włóż do do natłuszczonej blaszki.Ułóż wydrylowane wiśnie,posyp kruszonką.Piecz 45 min. w temperaturze 180 stopni C.