Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto z budyniem i śmietaną z przepisów siostry Anastazji
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 53
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2949
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 301
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 53
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2949
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 301
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Składniki
z podanych składników zarobić kruche ciasto ,wyłożyć dno i boki blaszki nakłuć widelcem . Na cieście rozsmarować powidła śliwkowe .
jabłka obrać przekroić na ósemki układać na cieście. Z mleka cukru i budyniów ugotować budyń i jeszcze ciepły wyłożyć na ciasto piec około godziny
Żelatynę rozpuścić w 4 łyżkach wody , śmietanę ubić dodać cukier puder 3-4 łyżki pod koniec ubijania dodać letnią żelatynę .Rozsmarować na upieczone zimne ciasto.Można polać polewą czekoladową