Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielona tarta dla małych niejadków"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Składniki
Ciasto: jeśli robisz sama, połącz , wyrób, rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie 24 cm. Włóż do lodówki i rób nadzienie.
Rozgrzej piekarnik do 200oC. Zblanszuj brokuły i obgotuj groszek (jeśli nie jest z puszki), skrop warzywa sokiem z cytryny. Ciasto wstaw do piekarnika i podpiecz.
Serek, kremówkę i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj podpieczone ciasto, rozłóż na nim warzywa, chwilę podpiecz razem.Źródło: Świat kobiety