Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Aromatyczna pasta pomidorowo-paprykowa"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 254
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 236
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 254
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 236
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
Papryki umyj, ułóż na blasze.
Obok połóż obrane, pokrojone na duże kawałki cebule. Skrop olejem. Opiecz. Z papryk zdejmij skórę, usuń pesteczki. Włóż do misy z cebulą i obranym czosnkiem.
Zmiksuj z pokrojonymi pomidorami (możesz je wcześniej sparzyć i obrać).
Dołóż pokrojone lub starte ziemniaki, dodaj oliwę (do nadania konsystencji) oraz miód. Ponownie zmiksuj i dopraw do smaku.Źródło: Świat kobiety