Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Aromatyczna wątróbka"
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 163
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 163
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Wątróbkę umyj i zalej na kilka godzin mlekiem. Następnie wrzuć ją do garnka z bulionem, czosnkiem, sokiem jabłkowym, likierem, szczyptą soli i pieprzu. Całość zagotuj, wątróbkę ostudź i wstaw do lodówki.
Schłodzoną wyjmij i pokrój w plasterki. Sałatę wyłóż na talerz, obok połóż pokrojoną wątróbkę. Polej sosem.Źródło: Na żywo