Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Babeczki z nadzieniem tuńczykowym"
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 265
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 265
Składniki
1. Ciastem wyłóż 12 foremek do babeczek. Piecz ok. 20 minut w temperaturze 180 st. C. Ostudź.
Odsącz tuńczyka i zmiksuj z serkiem. Dopraw solą i pieprzem. Pastą wypełnij babeczki. Każdą udekoruj cząstkami pomidora i cytryny, plasterkiem oliwki oraz listkiem natki.
Rada: Korpusy babeczek możesz kupić gotowe lub upiec je nawet tydzień wcześniej.Źródło: Olivia