Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do jajek sadzonych , lub mięsa. Delikatna w smaku o lekko pikantnym zabarwieniu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 42
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 42
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Cukinię myję i kroję w kostkę. Z papryki wycinam gniazda nasienne i kroję w paski. Cukinię i paprykę mielę w maszynce do mięsa i umieszczam na sitku do odcedzenia. Czosnek bardzo drobno siekam. Wszystko umieszczam w misce dodaję sol, pieprz, jajka i bułkę i dokładnie mieszam.
Wąską blachę smaruję masłem i wysypuję bułką tartą. Wkładam ciasto z cukinii i wyrównuję. Piekę 40 minut w 190 stopniach.