Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka ziemniaczana z dodatkiem grzybów. Idealna jako danie główne. Ja użyłam mrożoną krajankę z leśnych grzybow , ale pieczarki też się świetnie sprawdzą
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 510
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14660
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 50
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 75
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 510
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14660
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 50
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 75
Składniki
Ziemniaki obieram i przepuszczam przez maszynkę do mięsa o małych oczkach. Zlewam wodę. Szczypiorek siekam i z koperkiem dodaję do ziemniaków.
Grzyby drobno kroję i smażę na patelni. Dodaję pokrojoną drobno cebulę i wszystko razem podsmażam.Studzę.
Wszystkie składniki wkładam do miski , doprawiam i dokładnie mieszam. Masę wykładam do naczynia żaroodpornego. Piekę ok. 70 minut w temperaturze 180 stopni.