Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Barszcz biały z chrzanem"
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 51
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 193
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 51
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 193
Składniki
Kiełbasę pokrój w plastry, podsmaż. W garnku zagotuj 1 l wody, dodaj kiełbasę, przyprawy, chrzan. Gotuj 40 minut. Dodaj pół litra zakwasu, gotuj 15 minut na małym ogniu.
Zupę przypraw solą, pieprzem, dodaj zahartowaną śmietanę, zagotuj. Z chleba wyjmij środek, wlej barszcz, dodaj jajko i trochę chrzanu.
Czas: około 1 godzinaŹródło: Dobry Tydzień