Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy barszcz czerwony z buraczkami ze słoika zapraszam po przepis
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 190
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1824
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 343
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 248
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 86
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 190
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1824
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 343
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 248
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 86
Składniki
Ulubione kości gotuje do miękkości z sola ,listkami laurowymi i ziarnami ziela angielskiego.
Kości wyjmuje z wywaru i daje do garnka buraczki ze słoika i mrożoną botwinkę gotuje 15 minut. Cebule kroje w kostkę przysmażam na oleju na złocisto następnie dodaje pokrojona w kostkę wędlinę chwile smażę.
Do garnka dodaje przyprawy ,czosnek i przysmażaną wędlinę z cebulką . Do naczynia wlewam 0,5 szkl wodę i wsypuje mąkę 2 łyżki dokładnie mieszam by nie było grudek i wlewam do garnka z barszczem dokładnie mieszam i całość gotuje jeszcze 5 minut i gotowe.
Barszczyk podaje gorący z pieczywem ale odgrzewany kolejnego dnia również jest pyszny . Po dokładne wykonanie zapraszam na film.