Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne danie idealne na świąteczny stół , obiad lub ciepłą kolacje . Smakuje wybornie nie tylko na święta . Polecam .
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 162
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 162
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Cebule obierz i pokrój w pół plasterki do cebuli dodaj przyprawy i wszystko dokładnie wymieszaj , włóż do naczynia żaroodpornego . Wlej piwo i lekko przemieszaj , na wierzch połóż naciętą kiełbasę .
Wstaw do nagrzanego do 190 st. piekarnika piec około 50 minut , 15 minut przed końcem pieczenia zdejm pokrywę żeby kiełbasa się przyrumieniła . Podawaj z pieczywem i chrzanem lub ulubionymi dodatkami .