Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciepłe danie sprawdzi się w święta lub przy innych okazjach. Biała kiełbasa smażona z cebulką w sosie chrzanowo- musztardowo- śmietanowym . Można ją podać z pieczywem lub ziemniakami .
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 67
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19572
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 67
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19572
Składniki
Białą kiełbasę parzymy w gorącej wodzie z przyprawami majerankiem , zielem ,pieprzem i liśćmi laurowymi przez 20 minut . Wyjmujemy i osuszamy.
Kiełbasę nacinamy z obu stron i podsmażamy na oleju z obu stron. Zdejmujemy , na tej samej patelni podsmażamy cebule na rumiano.
Do podsmażonej cebuli dodajemy chrzan , musztardę i śmietanę . Doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko razem mieszamy i chwile podsmażamy .
Dodajemy białą kiełbasę i chwile razem dusimy . Podajemy na ciepło z ulubionymi dodatkami np.pieczywem lub ziemniakami .