Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie,polecam wypróbować:)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Kiełbasę dać na patelnię,podlać odrobiną wody,przykryć i poddusić. Osobno na patelni podsmażyć na maśle klarowanym cebulę pokrojoną w piórka,oraz paprykę pokrojoną w cząstki.do zrumienienia. Do odparowanej z wody kiełbasy dodać cebulę i paprykę , chwilę podsmażyć. Smacznego życzę!