Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię białą kiełbasę w różnych wydaniach. To wydanie jest bardzo smaczne i podbije serca nie jednego znawcy tej kiełbasy.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Składniki
Kiełbaskę wkąłdamy do pojemnika żaroodpornego. Do kiełbaski dodać pokrojoną celubulę .
Seler naciowy pokroić na małe kawałeczki i dodać do kiełbski.
Marchewkę obieramy i ścieramy na cienkie plasterki.
Do całości dodajemy suszone śliwki i dorabiamy przyprawami wg Waszego gustu. Nagrzewamy piekarnik góra i dół 220 St C i wstawiamy całość pod przykryciem. Pieczemy 1 godzinę .
Białą kiełbaskę podajemy z pieczonymi warzywami. A teraz życzę smacznego.