Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 59
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 59
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Kapustę pokroić, piersi z kurczaka pokroić w kostkę, pieczarki oraz marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach, cebulę pokroić.
każdy składnik przesmażyć na małej ilości oleju, następnie wszystko wymieszać i doprawić. Dolać małą ilość wody i dusić pod przykryciem.
na koniec dodajemy 4 łyżki koncentratu i 4 łyżki ketchupu oraz łyżkę oleju. wszystko razem mieszamy
smacznego :)