Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu, świetne na szybki obiad
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 188
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 616
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 71
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1582
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 188
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 616
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 71
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1582
Składniki
Kiełbasę kroimy w grubą kostkę, smażymy i wkładamy do garnka. Pieczarki kroimy, przesmażamy, dodajemy do kiełbasy. Cebulę kroimy w talarki smażymy, przekładamy do garnka. Dodajemy groszek wraz z zalewą, koncentrat, keczup, sól i pieprz do smaku. Dusimy 15-20 minut na wolnym ogniu podlewamy wodą i często mieszamy. Bigos mozna podawać z chlebem, dobrze smakuje z tłuczonymi ziemniakami. NIe dawałam całego koncentratu tylko około 3 łyżeczek. Przepis nie jest mój więc nie stosowałam się ściśle według niego. Życzę smacznego!