Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
obrane ze skórki pomidory 5 kg gotujemy z pokrajoną w plastry cebulą 2 kg i pokrojoną w kostkę kiełbase 1 do 2 kg, dawniaj wystarczyła zwyczajna teraz jakaś lepsza,ale nie bardzo wędzona , nie dajemy przypraw mieszamy często ,nie zostawiamy w cieple na drugi dzień bo skiśnie najlepszy odgrzewany
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6433
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 134
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 220
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6433
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 134
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 220
Składniki
pokrajane obrane pomidory,gotujemy z pokrajana cebulą i pokrajaną w kostkę kiełbasą
podgrzewamy na drugi dzień